Vind de balans tussen werk en privé en doe waar je blij van wordt
21353
post-template-default,single,single-post,postid-21353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Quatroo-alles-zelf-doen

Waarom zou je altijd alles zelf willen doen?

24 uur in een dag, maar een to-do-lijst die zo lang is dat de tijd je al heeft ingehaald voor je ’s ochtends je bed uit bent. Of misschien heb je niet eens een to-do-lijst, omdat je alles denkt te kunnen onthouden. Herken je dat? Dan ben je lang niet de enige. En daar is ook niets mis mee: een lekker druk leven waarin je zoveel mogelijk zelf wilt doen. Maar hoe fijn is het om de taken die je al weken of zelfs maanden voor je uitschuift, te kunnen overlaten aan een Personal Assistant?

 

 

Er is meer dan werk alleen

Documenten die een halfjaar op je bureaublad blijven staan voordat je ze ergens opslaat, een constant maar oplopend rood getalletje onderin je telefoonscherm ten teken van een uitpuilende mailbox, niet teruggebelde gemiste oproepen: bijna iedereen kan voor zichzelf wel een rijtje taken opnoemen die nodig eens aangepakt moeten worden, maar die na een drukke werkdag toch minder aantrekkelijk lijken of minder prioriteit hebben dan je gezin, vrienden of sport. Terecht! Het leven bestaat toch niet alleen uit werk, en die mapjes kunnen ook morgen geordend worden, toch?

 

 

Filter en besteed uit

Maar waarom zou je altijd alles zelf willen doen? Als jij uren tekortkomt in een dag, is het creëren van een beetje rust eenvoudiger dan je denkt. Filter de taken waar je niet blij van wordt en die teveel tijd kosten uit je to-do-lijst en besteed ze uit. Ook al lijkt het soms meer werk om alles over te dragen en aan een ander uit te leggen dan wanneer je het zelf zou doen, het is een eenmalige investering die je nog lang plezier zal geven én zelfs geld kan opleveren. Denk aan de uren die je overhoudt om te doen waar je goed in bent.

 

 

Een PA is voor iedereen

Een PA neemt jou met plezier de taken uit handen die er nou nét voor zorgen dat je te weinig toekomt aan je privéleven. Welke taken dat zijn, dat is helemaal aan jou. Hulp met je back-office, agendabeheer, mailboxmanagement – maar ook privé kunnen we je ondersteunen waar nodig. Het boeken van de slimste reisdeals, een restaurantreservering… Alles is mogelijk, als jij er maar blij van wordt.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.