Hospitality Services • Quatroo
20899
page-template-default,page,page-id-20899,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

ONZE HOSPITALITY SERVICES

Constante aandacht en service met gepaste afstand, dat is ons devies. U kunt bij ons terecht voor full-service event management, voor hospitality management of voor het inhuren van hosts en hostessen. Of het nu gaat om een zakelijke beurs of een privé aangelegenheid. Door zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig te zijn op uw evenement zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij snappen dat juist details het verschil maken en met toewijding en een oprechte glimlach creëren we een beleving waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

OOG VOOR DETAIL

GEVOEL VOOR KWALITEIT

PASSIE VOOR SERVICE

Crowd & Event Management

Als u wil kunnen wij de volledige organisatie van uw evenement op ons nemen. Wij werken eventueel samen met uw productie partij en zorgen er samen voor dat alles op rolletjes verloopt. Van het eerste concept tot de juiste locatie, het eten en de goodie bags – we nemen u graag alle zorgen uit handen.

Hospitality Management

Wordt de operationele kant van uw evenement al geregeld, maar wilt u er zeker van zijn dat het uw gasten op de dag of avond zelf aan niets ontbreekt? Kies dan voor de ondersteuning van onze ervaren hospitality managers. Zij schakelen direct met uw andere leveranciers en bezorgen uw gasten een onvergetelijke avond.

Hosts & Hostessen

Onze gastheren en gastvrouwen zijn de basis van ons bedrijf. Alle hosts en hostessen die voor ons werken zijn leuke, representatieve mensen met een passie voor service en gastvrijheid. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat representativiteit niet alleen om uiterlijk draait, maar om beauty & brains. Onze mensen zijn allemaal minimaal HBO geschoold en kunnen voor meer worden ingezet dan alleen hun leuke lach.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN