Onze Assistants • Quatroo
18467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18467,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

DE DIENSTEN

PERSONAL ASSISTANT

Heb jij ook altijd het gevoel dat je misschien net iets te veel met je werk bezig bent en net iets te weinig met je privé leven? Als ondernemer of professional met een drukke baan is het soms lastig om de juiste balans te vinden en onze Personal Assistants helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om het coördineren van een verhuizing, het regelen van reizen en hotels of het vinden van het perfecte cadeau, niets is te gek… Dan houd jij naast je werk ook eens wat meer tijd over om écht van het leven te genieten!

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

BUSINESS MANAGEMENT & PROJECTS

Voor iedereen die het gevoel heeft dat er nooit genoeg uren in een dag zitten zorgen onze Business Assistants voor orde in de chaos. Je kunt je telefoon naar ons doorschakelen of we zorgen voor een georganiseerde mailbox en agenda. We worden blij van het ordenen van mappen en documenten, maar deinzen ook niet terug voor het meedenken over een toffe huisstijl of de set-up van jouw social media kanalen. Alles wat jij liever voor je uitschuift, pakken wij met plezier voor je op en efficiëntie is onze middle-name.

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

EVENTS

We love events! Evenementen zijn de uitgelezen kans om medewerkers of klanten in het zonnetje te zetten of om jouw merk in de spotlight te zetten. Onze Event Assistants kunnen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is of kunnen jou werk uit handen nemen en zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Bezoekers zullen met een glimlach op hun gezicht terugdenken aan jou en jouw bedrijf. We hebben voor ieder evenement, groot of klein, luxe of laagdrempelig, de perfecte Event Assistant klaarstaan.

TELL ME MORE!