About • Quatroo
14
page-template-default,page,page-id-14,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

BORN & RAISED IN AMSTERDAM

Quatroo is geboren in Amsterdam, ontstaan uit een passie en liefde voor service, kwaliteit en ontzorgen. Onze roots liggen in de hotellerie, waar het verzorgen en ontzorgen van gasten tot een kunst is verheven.

Wij worden intens gelukkig van geordende mapjes en van lekkere, goede koffie. Ons hart gaat sneller kloppen van enthousiasme en van de gouden pennen waar we onze handgeschreven kaartjes mee schrijven. We houden van mensen die passie hebben voor wat ze doen. Van service en van gastvrijheid. Maar vooral van mensen blij maken. Daar hebben we ons werk van gemaakt, want als je blij wordt van wat je doet, hoef je eigenlijk nooit meer te werken.

Quatroo is based in Amsterdam, maar wij verleggen graag onze grenzen…

MEET THE TEAM

MYLENE

Je kent dat vast, dat gevoel van enthousiasme als je een verrassing hebt voor iemand. Ik houd ervan. Al zolang ik me kan herinneren regel ik van alles, gewoon om iemand blij te maken. En op een dag besloot ik daar mijn werk van te maken. Het ontzorgen van klanten, de Personal Assistant 2.0, maar mét het handgeschreven kaartje. Ik schrijf ze alleen met gouden stift, dat dan weer wel 🙂

SABINE

Een lege mailbox, een geordende agenda, de perfecte avond uit, ik word er happy van! Wat is er leuker dan deze geluksmomentjes ook voor anderen te realiseren? De Personal Assistant anno nu is de spin in het web van jouw leven. En de blije, verraste blik op iemands gezicht wanneer je die diegene telkens net een stapje voor bent? Dat is voor mij het rosé gouden randje aan dit werk.